Aivan kuten muussakin elämäsä, neulemaailmassa syntyy hittejä. Ohjeita, joita kaikki neulovat. Välineitä, joita kaikki käyttävät. Lankoja, joita kaikki neulovat.

Fifi

Fifi-huivin ohje ilmestyi kaikkien aikojen ensimmäisessä Ulla-nettineulelehdessä vuonna 2004.Huivin on suunnitellut Johanna Pajakoski. Fifin salmiakkikuvioinen mallineule on helppo ja nopea oppia. Fifistä on tehty myös kaksi erilaistakin versiota. Fifi2 on suorakulmion muotoinen ja Fifi3 on kolmio, jossa on pitsireunus.

Revontuli

Revontuli on puoliympyränmuotoinen huivi, jonka on suunnitellut AnneM. Ensimmäinen Revontuli tehtiin virolaisesta liukuvärjätystä villalangasta, jonka väreistä huivi on saanut nimensäkin. Huiveja on toteutettu monista muistakin, niin yksi- kuin monivärisistäkin langoista. Huivin ohje on käännetty jo monelle kielelle, mm. englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja eestiksi.

Kevätpäiväntasaushuivi(ohjeen osat löytyvät, kun rullaat sivua alaspäin)

Kevätpäiväntasaushuvin ohje oli keväällä 2009 ns. Mystery KAL, eli ohjeen osat ilmestyivät  noin vikon välein siten, että viimeinen "vihje" olisi neulottuna Kevätpäiväntasaukseen mennessä.

Baktus

Baktus-huivi valloitti norjalaiset neuleblogit vuonna 2008. Vuonna 2009 se valloitti muun maailman. Baktus on erittäin yksinkertainen ainaoikeinneuletta oleva huivi. Baktuksen voi toteuttaa mistä tahansa itseä miellyttävästä langasta. Jos Baktuksen neuloo sileänä neuleena, kyseessä on Karius. Baktus ja Karius ovat norjalaisessa lastensadussa esiintyviä hammaspeikkoja.

Vihervaara(hupparin kuva on alimmaisessa kuvarivissä vasemmalla)

Vihervaara on suomalaisen Mari Muinosen suunnittelema neulehuppari. Ohje oli ensiksi ilmainen ja kaikkien saatavissa, mutta sitten amerikkalainen neulelehti Vogue Knitting osti ohjeen. Suunnittelijan oli poistettava alkuperäinen ohje netistä. Ohje ilmestyi englannin kielisenä Vogue Knittingin Syksyn 2008 lehdessä. Tällä hetkellä ohjetta ei ole myynnissä internetissä irrallisena ohjeena, mutta Vogue Knitting myy nettikaupassaan vanhempia numeroita, ja siellä näyttäisi vielä tuota syksyn 2008 lehteä olevan.

Addi-neulepuikot(linkki vie tuotteen kotisivulle)*

Addi-neulepuikkoja moni neuloja on kehunut niiden notkean kaapelin vuoksi. Addin puikot ovat myös kevyet. Addin pyöröpuikkoja on kahdenlaisia, tavallisia ja pitsipyöröpuikkoja. Tavalliset puikot eroavat pitsipuikosta siten, että pitsipyöröissä on tavallisia terävämmät kärjet helpottamaan ohuiden lankojen neulomista. Tavalliset ja pitsipuikot erottaa toisistaan siten, että tavallisissa Addin puikoissa on kullanvärinen kaapeli ja pitsipuikoissa punainen. Addin pyöröpuikot ovat metallisia, mutta pitsipyöröpuikot ovat nikkelittömiä. Addin pyöröpuikkoja saa myös bambuisina.

Knit Pro Symphony-neulepuikot(myös Knit picks Harmony)(linkki vie tuotteen kotisivulle)*

Knit Pron Symphony-puikkojen salaisuus on siinä, että puikkopäät ja kaapelit ovat irrotettavia. Puikkopäät kiinnitetään kaapeleihin jengoilla ja kiristetään "kiristimellä". Puikot on valmistettu vaahterasta ja ne ovat värjätty kauniin monivärisiksi. Irrotettavat puikkopäät mahdollistavat monien neuleiden yhtäaikaisen neulomisen. Puikot voi irroittaa kaapelista ja jättää keskeneräisen neuleen kaapelille.
  Knit Pro valmistaa näitä "vaihdettavia pyöröpuikkoja" myös metallisina, jotka ovat nimeltään Nova Metal.

Noro-langat*

Noro-langat ovat Japanissa perinteisin ja luonnonmukaisin menetelmin käsinvärjättyjä ja -kehrättyjä. Inspiraatiot lankojen väreihin saadaan Japanin luonnosta. Langat ovat monivärisiä, liukuvärjättyjä, joiden värit takuuvarmasti sointuvat toisiinsa kauniisti. Langat ovat pinnaltaan rouheita, eivät niin tasaisia, kuin useimmat teollisesti kehrätyt, langoissa on ohuempia ja paksumpia kohtia. Osa Noron Langoista on koostumukseltaan puhdasta villaa(esim. Noro Kureyon) ja osassa on mukana huomattava määrä silkkiä(esim. Noro Silk Garden). Lisäksi Noro valmistaa osaa langoistaa myös sukkalanka-versiona.

Wollmeise-langat(linkki vie tuotteen kotisivulle)

 Wollmeisen langat ovat neulojien keskuudessa erittäin suosittuja niiden kauniiden värien, väriyhdistelmien ja loistavan pohjalangan ansiosta. Wollmeise on saksalainen yhden naisen yritys, jonka langat ovat käsinvärjättyjä. Kun myyjä lisää lankoja kauppaan, eli päivittää kauppaa, ei kestä kauaakaan, kun kauppa on taas tyhjä. Nettihuutokauppa Ebayssa Wollmeise-vyyhtien hinta voi kohota jopa yli 100 dollariin.

 *Tuotteita voi ostaa neulebloggaajia Seinäjoen käsityömessuilla sponsoroivista yrityksistä.