Haluatko tulla ilahdutetuksi neuleaiheisella paketilla? Osallistu vaihtoon :) Neulojien maailmassa pyörii monenlaisia vaihtoja, jokaiselle löytyy jotakin ja jos ei löydy niin pistä oma vaihto pystyyn :) Vaihto voi olla kertaluonteinen tai sitten kestää useampia kuukausia, alla hieman esimerkkejä erilaisista vaihdoista. 

 

* Salainen neuleystävä (SNY)

Salaisen Neuleystävä ringin periaate on yksinkertainen. Jokainen osallistuja saa salaisen ystävän, jolle lähettää paketteja. SNY-ringin kesto on viime vuosina ollut 4kk. Ystävää muistetaan kuukausittain ennalta määrätyn budjetin rajoissa. Ystävän henkilöllisyys paljastuu sinulle (ellet tee salapoliisityötä) viimeisessä saamassasi paketissa. 

Tästä pääset kurkkimaan syksyn 2009 vaihdon sivuja :)

 

* Ravelryn vaihdot

Ravelryn vaihdoista löytyy varmasti jokaiselle jotakin :) Suomalaisilla neulojilla on ravelryssä omia vaihtoja, mutta sivuilta löytyy myös useita (kymmeniä) erilaisia kansainvälisiä vaihtoja. Vaihtoja on niin monia etten listaa niitä tähän, mutta jos haluat apua vaihtojen etsimisessä niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen :)

 

* Kipakan vaihdot

Tästä pääset tutustumaan Kipakan vaihtoihin. Sivu on suomenkielinen ja osanottajat suomalaisia :)

 

* Sukka&lapas&huivivaihdot

Itse olen ollut mukana kaikissa yllämainituissa ja mukavaa on ollut :) Toistuvat säännöllisen epäsäännöllisesti. Näissä kudot siis ystävällesi sukat, lapaset tai huivin. 

 

Parhaiten pysyt kärryillä eri vaihdoista kun seurailet neuleblogeja, yleensä sana leviää nopeasti kun joku vaihto on alkamassa :)