Netin avulla voit löytää monta tuhatta ilmaista neuleohjetta! Tarjolla on neuleohjeita monella eri kielellä, tarjolla on monta erilaista sivustoa, tässä muutama:

DROPS

Yli tuhat neuleohjetta naisille, miehille, lapsille, vauvoille jne. Nämä ohjeet ovat kirjoitettu Dropsin langoille mutta voit myös hakea ohjetta esim. langan tiheyden mukaan joten helposti voit käyttää ohjeita muillekin langoille. Sivulla on myös virkkausohjeita, neulonta- ja virkkauskoulu missä näytetään kaikki perusasiat...

GARNSTUDIO & DROPS DESIGN

 

KNITTY

Englanninkielisiä neuleohjeita koko perheelle. Knitty verkkolehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, aina vuodenajan vaihtuessa. Neulesuunnitelijat ympäri maailman osallistuvat Knitty:yn ohjeillaan, näin myös suomalaiset suunnittelijat!!

KNITTY

 

KNOTIONS

Englanninkielinen verkkolehti. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Täältä löydät paljon ilmaisia neuleohjeita, myös artikkeleita, apua neuletekniikoissa (miten laskea langan menekki jos neulot eri langasta kuin ohjeessa), miten neulot lyhennettyjä kierroksia jne. Ylläpitäjällä kirjoittaa myös blogia. Tähän verkkolehteen voi suunniteliljat lähettää oman ohjeensa. Myös suomalaisia suunnitelijoita on tässä esiintynyt.

KNOTIONS MAGAZINE

 

BERROCO

Englanninkielisiä neuleohjeita koko perheelle. Sivulla löytyy yli 2000 neule- ja virkkausohjetta!!

BERROCO

 

RAVELRY

Englanninkielinen neuleyhteisö joka vaatii rekisteröitymisen. Tästä löytyy ihan oma kirjoituksensa...

RAVELRY

 

ULLA

Suomenkielinen verkkolehti joka ilmestyy kolmasti vuodessa. Ullassa esintyy kotimaisia neulesuunnitelijoita, ihania ohjeita on tarjolla koko perheelle!! Ullassa on myös hyvin kiinnostavat artikkelit, kirjoituksia eri neuletekniikoista (esim. erilaisia kantapään ohjeita...), blogi, ohjeiden arkisto jne. Ulla yhdistykseen voi liittyä jolloin saat mm. verkkolehden luettavaksi ennen varsinaista julkaisua.

ULLA

 

NOVITA

Suomenkielisiä neuleohjeita koko perheelle! Liittymällä Novita klubiin voit tunnuksellasi avata vielä enemmän ohjeita! Sivulla on tietenkin kerrottu Novita langoista, myös liikkeet jotka myyvät heidän lankojaan, on listattu sivulle. Neulomossa voit pitää omaa blogia!

NOVITA

 

KNITTING DAILY

Englanninkielisiä neule- ja virkkausohjeita koko perheelle! Sivustolla on tarjolla ilmaisia ohjeita, blogeja, neulefoorumi, sanasto, omat sivut kunhan rekisteröidyt, maksullisia ohjeita ja paljon muuta!

KNITTING DAILY

 

STICKA MERA

Ruotsinkielinen sivusto mihin on koottu kaikki tarvitta kun on kyse neulomisesta!! Sivulla on mm. lista neuleblogeista (lähettämällä sähköpostin saat oman blogiisi listalle), tuhansia ilmaisia neuleohjetta, kilpailuja, erilaisia vaihtoja (samantyyppisiä kuin esim. Suomessa pyörivää Salainen Neule Ystävä-rinkiä), "sukkaklubi", "ranteenlämmitinklubi",  sanastoja, neulonnan linkkejä, nettikauppojen osoitteet ja paljon muuta! Hyvin kattava sivusto!

STICKA MERA